Uitnodiging feestelijke opening expositie “Sprekende fotografie” van Anke Boomsma

Deze foto (Dromen) is in het klein al mooi. Op groot formaat echter nog veel mooier. Kom dus vooral kijken!
Deze foto (Dromen) is in het klein al mooi. Op groot formaat echter nog veel mooier. Kom dus vooral kijken!
Foto: Anke Boomsma

KAATSHEUVEL – Op uitnodiging van de Stichting Kunst Loon op Zand presenteert fotograaf Anke Boomsma ruim 80 van haar werken gedurende 4 weken. Dit is een kroon op haar jarenlange ontwikkeling in het vak, een droom die uitkomt. Op zaterdag 26 augustus om 14.00 uur wordt de expositie in Het Klavier aan het Anton Pieckplein geopend door Piet Buijtels, secretaris/algemeen directeur van de provincie Noord Brabant.

Collega fotograaf Yvonne Gruis-Durieux uit Berkel & Rodenrijs houdt een korte presentatie over haar persoonlijke ontwikkeling als fotograaf. Hierna krijg je uitgebreid gelegenheid om de expositie te bekijken en Anke te spreken. De opening zal muzikaal worden omlijst door zanger/gitarist Ronald van der Spek. Uiteraard zal een glas bubbels niet ontbreken.

Prijsvraag met als hoofdprijs een workshop

Aan de expositie verbindt Anke een inspirerende en uitdagende prijsvraag over de getoonde foto’s. Deze prijsvraag is bedoeld om je te inspireren en te stimuleren. Je kunt er tijdens de opening al aan deelnemen. Op zondagmiddag 24 september vindt bij de sluiting van de expositie de prijsuitreiking plaats. De hoofdprijs is een privé workshop fotografie met Anke van 2 uur op een datum en locatie naar wens.

Openingstijden van het Klavier (de toegang is gratis)

Als je onverhoopt verhinderd bent om de opening bij te wonen ben je altijd welkom op de hieronder aangegeven openingstijden. Schrijf vooral in het gastenboek. Wil je echter een persoonlijke toelichting van Anke: geef dan even een seintje via e-mail of Whats App (06-22204705).

  • Via de draaideur van de bibliotheek/gemeente: maandag t/m vrijdag 08.00 uur – 20.00 uur en zaterdag van 10.00 – 15.00 uur.
  • Via eetcafé “Bij Anton” woensdag t/m zaterdag 12.00 – 00.00 uur, zondag van 12.00 – 22.00 uur.

De expositie is van zaterdag 26 augustus t/m zondag 24 september 2023

“Waar je ook heen gaat, ga met heel je hart”

Voor nadere informatie, verkoop van foto’s, opdrachten en een selectie uit haar portfolio zie www.ankeboomsmafotografie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen