Informatieochtend gratis cursussen van de Bibliotheek

Foto: Bibliotheek Midden-Brabant

LOON OP ZANDĀ  – Loop je ertegenaan dat steeds meer zorg via de computer wordt geregeld? En wil je leren hoe je gebruik maakt van het digitale zorgaanbod, zodat je zelf uitslagen kunt bekijken van onderzoeken, online een afspraak kunt maken bij de arts of een recept kunt aanvragen bij de apotheek? Kom dan op 20 juni naar de informatieochtend in de Bibliotheek Loon op Zand.

Informatieochtend cursussen

De Bibliotheek Midden-Brabant geeft verschillende cursussen om beter te leren omgaan met de computer, het internet en je DigiD. Ben je bijvoorbeeld bang om iets verkeerd te doen op de computer en wil je leren hoe je dat veilig doet? Wil je leren hoe je informatie kunt vinden bij de overheid en zelf iets kunt aanvragen, zoals een paspoort of een rijbewijs bij de gemeente of toeslag bij de Belastingdienst?
Om 10.30 uur en om 11.00 krijg je uitleg over alle gratis cursussen die de Bibliotheek organiseert op dit gebied tijdens het Dinsdagochtendplein. Bij interesse kun je je meteen opgeven voor een cursus naar keuze.

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 20 juni
Tijd: 10.30 en 11.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Loon op Zand, Kloosterstraat 2
Toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Over het Dinsdagochtendplein

Heb je ook vragen over zorg, welzijn, taal, beter leren lezen of rekenen, digitale vaardigheden, verduurzaming, vrijwilligerswerk of buurtactiviteiten? Iedere dinsdagochtend zitten van 10.00 tot 12.00 uur meerdere organisaties in de Bibliotheek Loon op Zand bij elkaar om je verder te helpen.
kijk voor meer informatie op: https://www.loonopzandvoorelkaar.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen