Boekenmarkt in Loon op Zand op zaterdag 17 juni

Foto: De Boekenbank

LOON OP ZAND – De Boekenbank in Loon op Zand is een vrijwilligersorganisatie die gelezen boeken inzamelt en verkoopt. Het doel is tweeledig: de opbrengst van deze verkoop gaat volledig naar lokale goede doelen en bovendien dragen wij en u zo bij aan een duurzame maatschappij. Wij zijn gevestigd in Het Benkske, lunchroom in De Bank, Kerkstraat 5 in Loon op Zand.

De Boekenbank houdt ook dit jaar weer een boekenmarkt, zodat u voor weinig geld voor uzelf en eventuele gezinsleden een flink aantal mooie boeken kunt aanschaffen. Ook met het oog op de naderende vakantie leuk en voordelig!

We zijn op 17 juni in het hart van het dorp aanwezig. Vóór de Wetering zetten we op het plein een aantal tafels neer, met een aanzienlijk deel van onze voorraad boeken. Boeken die gelezen zijn, maar er nog mooi en ongeschonden uitzien. In alle soorten en maten, literatuur en lectuur, streekromans, waargebeurde verhalen, thrillers, fantasy en science fiction, geschiedenis, kunst en koken en ga zo maar door. Neem ook de kinderen mee, natuurlijk hebben we ook veel kinderboeken, wellicht kiezen ze zomaar 4 boeken voor samen € 2! Onze boeken zijn allemaal goedkoop, maar de kinderboeken houden we echt héél voordelig (de meeste kinderboeken kosten tussen de 0.50 en €1), want iedereen weet hoe belangrijk het is dat kinderen lezen. Laat ze een kijkje komen nemen!

We hopen weer flink wat te kunnen verkopen. Allereerst voor de opbrengst, die, zoals gezegd, naar lokale goede doelen gaat. Maar daarnaast willen we graag de inname van boeken weer mogelijk maken. Daarvoor moeten we echter eerst plaatsmaken in onze kasten door veel van de huidige voorraad te verkopen. En met de prijzen die wij hanteren moet dat toch lukken. De meeste boeken voor volwassenen zijn tussen de € 1 en € 2, sommige informatieve boeken zijn door het bijzondere karakter wat anders geprijsd. (Graag contant betalen, U kunt niet pinnen.)

Van harte welkom op het Weteringplein te Loon op Zand, op zaterdag 17 juni, van 10-16.00u.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen