Avonddriedaagse viert haar 50e editie!

Foto: Ggab

KAATSHEUVEL – Eind mei start de 50e editie van de Avonddriedaagse Kaatsheuvel, de Moer. Een editie waar we extra trots op mogen zijn, aangezien een paar jaar geleden bijna de stekker uit dit mooie evenement werd gehaald.

Toch staken meerdere mensen de koppen bij elkaar en werd besloten dat het bestuur van Stichting Jeugdpret de activiteiten die onder andere voor onze jeugd worden georganiseerd, zo belangrijk vindt, dat zij de organisatie mee hebben overgenomen.

Vorig jaar was een geslaagde editie en ook dit jaar hopen we weer veel mensen aan het wandelen te krijgen. Je kunt kiezen voor een route van 5 of 10 km en bij onze editie ben je niet 4 avonden maar 3 avonden aan het wandelen.

Voor dit jaar hebben we op alle 3 de avonden een klein extraatje ingebouwd, waaronder een zeer speciale binnenkomst op het Mauritsplein op vrijdagavond.

Heb je jezelf nog niet ingeschreven? Doe dit dan voor 15 mei aanstaande. We lopen op woensdag 31 mei, donderdag 1 en vrijdag 2 juni en zien graag zoveel mogelijk vrolijke en actieve deelnemers aan de start verschijnen en aan de finish op vrijdagavond hun medaille in ontvangst nemen. Inschrijven kan via de website: www.addkaatsheuvel.nl

Tot over een paar weken!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen