Verkoop kaarsenzakken voor inloophuizen in Waalwijk en Tilburg!

Foto: Stichting Inzet Loont

Stichting Inzet Loont steunt de inloophuizen in Tilburg en Waalwijk. Tijdens de Nacht van Loon op 22 en 23 april doet zij dit op een sportieve manier door met teams mee te wandelen. Ook gaan de vrijwilligers van de stichting op herkenbare plaatsen in de regio kaarsenzakken verkopen.

Kaarsenzakken

Deze speciale brandveilige papieren zakken kunnen voorzien worden van een speciale boodschap, tekening of symbool. Een tekst om een familielid of bekende steun te geven tijdens de ziekte of om overledene op een bijzondere en persoonlijke manier te herdenken. In de zakken worden kaarsen geplaatst. Deze zullen de Nacht van Loon op een bijzondere en zeker persoonlijke manier verlichten.

Verkooppunten kaarsenzakken

Deze bijzondere kaarsenzakken zijn op meerdere manieren te verkrijgen. Op 15 april op Winkelcentrum ‘Looiershof’ in Loon op Zand, tussen 10.00 en 13.00 uur. U kunt een zak kopen met kaars, die wij tijdens het evenement plaatsen bij het parcours. Via de facebookpagina van Stichting Inzet Loont kunt u door middel van een betaalopdracht een zak reserveren en deze op 22 april in “De Wetering” afhalen.

Ceremonie

Op 22 april vanaf 21:00 uur kan iedereen zijn kaarsenzak naar de theaterzaal van de Wetering brengen. De gepersonaliseerde zakken worden in een hart in het midden van de theaterzaal geplaatst. Later op de avond zullen de vrijwilligers van Inzet Loont de zakken op het Weteringplein en de rest van het parcours plaatsen.

Meer informatie

Neem gerust contact op met ons op via [email protected] of telefonisch met Bart Peters via (06) 38 68 55 47. Hier kunt u kaarsenzakken bestellen of informatie inwinnen over de ceremonie.

Stichting Inzet Loont: Goed gedaan voelt beter dan goed gezegd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen