‘Let’s Dance bij Gildenbond!’

Foto: Archief H the Hype

KAATSHEUVEL – Dj H the Hype heeft het draaien niet alleen in zijn vingers maar in zijn dna zitten. Zijn platenkist is gevuld met floorfillers die de oren verwennen en de benen in beweging zetten. U kunt hem kennen van: W2, 013, Effenaar, Blue Note clubsessions, Jazz in Duketown, Lowlands, Mundial enz…..en na zaterdag 8 april dus ook van Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond!

Als we Dj H the Hype(Henk de Hoop) moeten schetsen voor wie hem niet kent komen er veel namen voorbij van overbekende clubs en festivals waar hij het vinyl op de draaitafels heeft gelegd. In Eindhoven is hij nu vooral bekend van de Blue Note Clubsessions waar hij als onderdeel van Jazz Junkies, samen met maatje Sookie, iedere week de concerten van de juiste tunes voorziet.
Iets langer terug was hij een van de vaste dj’s bij Effenaar’s Dance Dept. In Tilburg resideerde hij bij befaamde clubs als De Spoel, Vasquesz, de clubnights bij Noorderligt en 013 en in Den Bosch bij popodium W2. Maar ook deed hij vele gigs op festivals als Mundial, Lowlands en Extrema.

De Gildenbond presenteert dan ook met gepaste trots de eerste editie van Let’s Dance!; een gezellige avond waarop je weer eens uit je dak kunt gaan op de dansvloer op disco-, pop-, house- en soulhits. ‘The Hype’ laat via het vinyl pareltjes voorbij komen uit de soulfull jaren 70, de alternatieve jaren 80, de energieke jaren 90 maar ook beats van nu. Dus….save the date!

Zaterdag 8 april – zaal open: 20.30 uur – entree € 5,00

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond – Mgr Völkerstraat 3 – Kaatsheuvel – www.gildenbond.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen