Verkoop kaarsenzakken voor inloophuizen in Waalwijk en Tilburg

Foto: Inzet Loont

LANGSTRAAT – Stichting Inzet Loont steunt de inloophuizen in Tilburg en Waalwijk. Tijdens de Nacht van Loon op 22 en 23 april doet zij dit op een indrukwekkende en sportieve manier. De vrijwilligers van de stichting zullen op herkenbare plaatsen in de regio kaarsenzakken verkopen.

Prachtig initiatief

Tijdens de 45-ste Nacht van Loon leveren atleten een mooie en sportieve prestatie. Een aantal teams zullen in estafette een mooi bedrag voor de inloophuizen in Waalwijk en Tilburg bij elkaar gaan lopen. Een prachtig initiatief voor een ziekte die letterlijk iedereen raakt. Iedereen kent wel iemand met de diagnose kanker. De inloophuizen in de regio bieden steun aan zowel de patiënt alsmede zijn of haar familie. Dit gebeurd tijdens de ziekte, maar er is ook oog voor nazorg als de patiënt genezen’ is.

Letterlijk een lichtpuntje

Een patiënt met de diagnose heeft letterlijk gezegd: “De periode vanaf de diagnose kanker tot ver na de genezing is donker als de nacht”. Stichting Inzet Loont wil letterlijk een lichtpuntje brengen tijdens de Nacht van Loon door het plaatsen van kaarsenzakken bij De Wetering en op een gedeelte van het parcours.

Kaarsenzakken

Deze speciale brandveilige papieren zakken kunnen voorzien worden van een speciale boodschap, tekening of symbool. Een tekst om een familielid of bekende steun te geven tijdens de ziekte of om overledene op een bijzondere en persoonlijke manier te herdenken. In de zakken worden kaarsen geplaatst. Deze zullen de Nacht van Loon op een bijzondere en zeker persoonlijke manier verlichten.

Verkooppunten kaarsenzakken

Deze bijzondere kaarsenzakken zijn op meerdere manieren te verkrijgen. Op de 08 april 2023 bij de Hoofdpoort Kaatsheuvel en op 15 april op Winkelcentrum ‘Looiershof’ in Loon op Zand. Via de facebookpagina van Stichting Inzet Loont kunt u door middel van een betaalopdracht een zak reserveren en deze op 22 april in “De Wetering” afhalen. U kunt ook een kaarsenzak reserveren door een e-mail te sturen naar [email protected]. Deze zak kunt u ook op 22 april in “De Wetering” afhalen. Een kaarsenzak kost € 5,00.

Ceremonie

Op 22 april vanaf 21:00 uur kan iedereen zijn kaarsenzak naar de theaterzaal van de Wetering brengen. De gepersonaliseerde zakken worden in een hart in het midden van de theaterzaal geplaatst. Later op de avond zullen de vrijwilligers van Inzet Loont de zakken op het Weteringplein en de rest van het parcours plaatsen.

Steun en verlichting

Hopelijk brengen de zakken letterlijk steun en verlichting. Niet alleen voor degene die de zak geplaatst hebben, zeker ook voor de lopers die zwoegen tijdens de Nacht van Loon. Tijdens deze (snel)wandeltocht wordt er geld bij elkaar gelopen voor het eerder genoemde goede doel.

Meer informatie

Neem gerust contact op met ons op via [email protected] of telefonisch met Bart Peters via (06) 38 68 55 47. Hier kunt u kaarsenzakken bestellen of informatie inwinnen over de ceremonie.

Goed gedaan voelt beter dan goed gezegd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen