Stap uit de Schaduw

Foto: Passie van de Langstraat

WAALWIJK – De Passie van de Langstraat, vindt plaats op zaterdagavond 1 april in Sporthal de Slagen. Beleef samen met het gezin, familie of vrienden de Passie van de Langstraat. Een verhaal van toen, vertaald naar de actualiteit anno nu, want ook nu juist nu hebben mensen te maken met lijden, met vallen en weer opstaan.

De verdeeldheid in de samenleving lijkt groter dan ooit. Het paasverhaal in een modern jasje. Een combinatie van drama en moderne muziek. De verhaallijn die als rode draad door de avond heen loopt, snijdt actuele thema’s aan, waarin de emoties en de verdeeldheid van toen ook nu zo ‘herkenbaar’ aanwezig kunnen zijn. Maar bovenal een verhaal met een boodschap van hoop en liefde, een verhaal over verbinding in een tijd waarin verdeeldheid de boventoon lijkt te voeren.

Dit jaar zal het thema zijn: Stap uit de schaduw en loop in de zon. Een thema ontstaan vanuit het vertrouwen het geloof en de hoop dat het mogelijk is om uit de schaduw van negativiteit te stappen, niet aan de donkere kant van polarisatie te staan. Maar in het licht van liefde, van samen verbinden te gaan staan.

Heb jij zin in een fantastische avond, gevuld met prachtige muziek, gezongen door een talentvolle groep mensen? Een avond met een mooie boodschap van hoop en liefde. Heb jij zin in een gevarieerde avond voor jong en oud samen met je partner, je kinderen, broer, vriendin of collega’s.

Vorig jaar was het publiek razend enthousiast, andere hadden spijt dat ze er niet bij konden zijn. Dit jaar lag de lat dus hoog, zouden we de Passie van 2022 nog wel kunnen overtreffen? Inmiddels is die vraag geen vraag meer, dankzij de talentvolle cast, koor en band en een verhaallijn die actuele thema’s aansnijdt met bijpassende eigentijdse muziek zijn alle ingrediënten aanwezig voor een waanzinnig mooie, ontroerende en gave Passie van de Langstraat. Het wordt niet zomaar een avondje uit. Het wordt een avond vol kippenvel momenten, met een glimlach en een traan. Een avond waarin je gaat genieten en vooral geraakt wordt in je hart. Beleef het samen met ons mee en bestel je tickets via onderstaande link. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

De sporthal gaat om 19.30 uur open voor de mensen die vooraf nog wat willen drinken. Om 20.05 uur gaat de zaal open voor de mensen met een VIP ticket en genodigden, voor de overige gasten gaat de zaal open om 20.10 uur.

Tickets

KLIK HIER om je tickets te bestellen!

http://www.passievoordelangstraat.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen