Ontmoet een moslim tijdens de iftar (avondeten)!

Foto:

De maand ramadan is een maand van goede daden, van vrijgevigheid, van bezinning en detoxen van lichaam en geest. Om de verbondenheid tussen de mensen van verschillende culturen in Tilburg, Waalwijk en omgeving te verenigen willen we graag de maand ramadan als een brug tussen de medemens gebruiken.

Lijkt het jou leuk om bij een moslim thuis een Iftar maaltijd te nuttigen en ben je benieuwd naar alle gebeuren rondom de iftar en ramadan? Schrijf je (alleen, met je vrienden of met je gezin) gratis in voor een iftar maaltijd bij een moslim thuis. Voel de sfeer van de ramadan bij de mensen thuis.

De ramadan begint op 23 maart en eindigt op 20 april 2023. De zonsondergang is op 23 maart om 19.04 uur. Dus zal de avondmaaltijd (iftar) om 19’04 uur zijn. Laatste dag van de Ramadan is 20 april en zonsondergang is 20.51 uur.

Let op! Indien er met eventuele allergie rekening gehouden moet worden, gelieve dit bij aanmelding vermelden. Meld je snel aan via [email protected] en laat weten met hoeveel personen u welke dag wilt komen!

De iftar maaltijden zijn geheel kosteloos!

Iftar Mee in Tilburg, Waalwijk en omgeving is een initiatief van de vrijwilligers van Stichting Samen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen