Gildenbond huldigt vrijwilligers

Foto: Gildenbond

KAATSHEUVEL – Vorige week heeft het bestuur van stichting de Gildenbond, tijdens een feestelijke vrijwilligersavond, elf vrijwilligers in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor het gelijknamige sociaal cultureel centrum in Kaatsheuvel.

Een aantal keren per jaar worden er door het beheer en bestuur, als dank voor hun inzet, bijeenkomsten georganiseerd voor de vrijwilligers van de stichting zonder wie de Gildenbond niet zou kunnen bestaan. Dit varieert van een fietstocht met barbecue tot een feestavond met diner en entertainment. Vorige week was er zo’n avond.

Tijdens deze gezellige bijeenkomst werden maar liefst elf vrijwilligers gehuldigd voor hun jarenlange inzet. Zo werden Elly Twilt, Ad de Kort, Leon Liebregts, Jacqueline van der Wilk, Henny van Woensel, Riet Kroot en Lieke van Galen gehuldigd voor 12,5 jaar trouwe dienst en Ad Zijlmans, Jan van Laarhoven en Suzanne Sprangers, (bij velen bekend als één van de huidige beheerders) spannen zich al 25 jaar lang in voor de Gildenbond. Een hele speciale vermelding betrof Corry Zijlmans die al 35 jaar toegewijd is aan de stichting, ook als bestuurslid.

Ze ontvingen allen een oorkonde uit handen van de voorzitter van Stichting De Gildenbond, Marjen Saatrübe en uiteraard was er voor iedereen een persoonlijk woord van dank. De voorzitter benadrukte verder dat de stichting nog lang door wil blijven gaan met het organiseren van allerlei laagdrempelige sociale en culturele activiteiten voor de gemeente Loon op Zand en Kaatsheuvel in het bijzonder maar dat een uitbreiding van het mooie vrijwilligersteam hiervoor echter noodzakelijk is.

Om de feestvreugde nog meer te verhogen was er een optreden georganiseerd van Drop Dead Gorgeous, een groep van vier zangeressen die op hun geheel eigen, vrolijke en sfeervolle manier herkenbare liedjes uit vervlogen tijden ten gehore brachten. Het viel bij de vrijwilligers goed in de smaak, net als het diner.

Iedereen die interesse heeft om deel uit te gaan maken van het vrijwilligersteam van Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond kan contact opnemen met het beheer. Per mail: [email protected] of telefonisch: 0416 272 226 (van 08.00 tot 13.00 uur). Of loop tijdens deze kantooruren een keertje binnen, de koffie staat altijd klaar!

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond
Mgr Völkerstraat 3
Kaatsheuvel
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen