Ook dit jaar belastinghulp in de bibliotheken Kaatsheuvel en Loon op Zand

Foto: Bibliotheek Midden-Brabant

LOON OP ZAND – De blauwe envelop ontvangen? Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Zie je op tegen het (digitaal) invullen van deze aangifte? Vind je het fijn als er even iemand over jouw schouder meekijkt? De bibliotheken organiseren in maart en april hulp in kleine groepjes. Expert Djoline van der Heijden kijkt graag met je mee. De hulp is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Hulp in kleine groepjes en aanmelden

Heb jij een bijbaan? Of hoef je juist niet meer te werken? Woon je nog niet zo lang in Nederland? Soms kan het doen van belastingaangifte lastig zijn. Maar ook bij het online invullen van de belastingaangifte kun je soms wel wat hulp gebruiken. Voor al deze mensen organiseert de Bibliotheek hulp in kleine groepjes op vrijdag 17 maart: 14.00 – 16.00 uur in Bibliotheek Kaatsheuvel en op vrijdag 24 maart: 13.30 – 15.30 uur in Bibliotheek Loon op zand. De belastingexpert helpt jou graag in groepjes van 6 personen. Je vult zelf je aangifte in, de expert geeft tips en begeleidt. Je kunt al je vragen stellen.

Meld je aan om zeker te zijn van hulp tijdens deze workshop

  • stuur een mail naar Djoline van der Heijden: [email protected],
  • bel om een afspraak maken naar Djoline van der Heijden: 06-51835856 of
  • laat je telefoonnummer achter bij een medewerker van de Bibliotheek.

Informatiebijeenkomst

In de Bibliotheek LocHal en Waalwijk organiseert de Bibliotheek een informatiebijeenkomst. Expert Nihal Vogels vertelt je waar je op moet letten en hoe je de belastingaangifte invult. Vervolgens kun je hiermee zelf thuis aan de slag.

Informatiepunt Digitale Overheid

Een andere vraag over de digitale overheid? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het (digitaal) aanvragen van bijvoorbeeld zorgtoeslag, een uitkering of gezondheidsverklaring? Kom dan eens op bezoek bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Loon op Zand. Tijdens service-uren helpt een bibliotheekmedewerker je graag de juiste informatie te vinden, denkt mee of verwijst je door naar de juiste partner. Kijk voor de openingstijden en spreekuren op: www.bibliotheekmb.nl/informatiepunt.

Meer info?

Meer weten over de hulp bij belastingaangifte in de Bibliotheek? Kijk op www.bibliotheekmb.nl/belastingdienst voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen