Albert Heijn Spaaractie verzamelalbum Historisch Kaatsheuvel

Foto: AH Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Vanaf maandag 27 februari kan er 8 weken lang bij de Albert Heijn te Kaatsheuvel worden gespaard voor plaatjes in het verzamelalbum Historisch Kaatsheuvel. Bij elke tien euro aan boodschappen ontvangt u een pakje plaatjes voor in het album. Het album kunt u gratis afhalen bij Albert Heijn.

Het album is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Albert Heijn Den Hartog Kaatsheuvel en heemkundekring de Ketsheuvel. Het bevat naast prachtige verhalen over ons dorp ook interessante foto’s van vroeger en nu. Heemkundekring de Ketsheuvel heeft veel tijd en energie in het album gestoken en heeft geprobeerd een diversiteit aan onderwerpen in woord en beeld vast te leggen. Het album geeft een mooie doorkijk in de rijke geschiedenis van het kerkdorp Kaatsheuvel.

Ook Albert Heijn kent een rijke historie die teruggaat tot 1887, toen Jan Heijn de kruidenierswinkel van zijn vader overnam en daarmee de basis legde voor de grootste supermarktketen van Nederland. Het is dan ook niet voor niets dat beide partijen elkaar vonden voor het maken van dit fraaie verzamelalbum. Het geeft een doorkijk in een stukje geschiedenis, daarnaast passeren onder andere de schoen- en lederindustrie, oude ambachten en beroepen en markante mensen uit Kaatsheuvel de revue.

Op zaterdag 4 maart kunt u in de winkel van de Albert Heijn kennis maken met Heemkundekring de Ketsheuvel. Naast leuk fotomateriaal heeft de Heemkundekring die dag een leuke verrassing voor u in petto als u zich aanmeldt als lid. Bent u nog geen lid kijk dan ook eens op www.deketsheuvel.nl voor nadere informatie.

Albert Heijn Kaatsheuvel en Heemkundekring de Ketsheuvel wensen u veel verzamel- en leesplezier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen