East Tannix en Burst in Crossroads op 25 februari

East Tannix
East Tannix
Foto: Crossroads

KAATSHEUVEL – Wat geweldig dat we weer heerlijk 5 dagen konden carnavallen hé, maar nu zijn we echt weer toe aan wat rock na al dat gelal. Jullie ook? Kom dan zaterdag 25 februari gezellig naar Crossroads want we hebben twee fantastische bands voor jullie in petto. De zaal gaat open om 20.00 uur en als eerste is de beurt aan Burst.

Rock coverband “Burst” bestaat uit vijf gepassioneerde muzikanten die Engelstalige rockmuziek op een energieke en overtuigende manier weten te brengen. De meeste nummers zijn echte herkenbare rockklassiekers. Bij sommige andere nummers voel je je meteen thuis ook al zijn ze minder bekend. Aangevoerd door Karin op zang, zorgen gitaristen Ed en Gerrit Jan voor de omlijsting van nummers van bijvoorbeeld Rainbow, The Black Crowes en Skunk Anansie. De basis wordt gelegd door drummer Henri en bassiste Marianne. Met vele jaren podium ervaring staan de leden van “Burst” garant voor een tof optreden met een stevig rock geluid. Daarna doet de band East Tannix er nog een schepje bovenop. Bijna een thuiswedstrijd voor deze band.

East Tannix is een rockcover band die verrassende, soms stevige, rockcovers speelt van ZZ Top tot Creed en van Thin Lizzy tot Queens Of The Stone Age. Na een aantal wisselingen in de bezetting is de band weer helemaal compleet sinds bassist Toon van Gils (zomer 2020) en drummer Mari Schellekens (april 2022) zich bij de broers Wout en Bob Kaljee voegden. Gebleven zijn de pittige gitaarduels, natuurlijke samenzang en een ritmesectie die als een huis staat.

Kom jij ook? De entree is gratis dus kom van die bank en let’s rock in Crossroads, Dreefseweg 80, 5172 EA in Kaatsheuvel

Burst

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen