Overname GuestHouse Hotel en Hotel de Kroon in Kaatsheuvel

Foto: GuestHouse Hotel

KAATSHEUVEL – Per 1 maart heeft Coen Schelfhorst de exploitatie van de beide hotels in Kaatsheuvel verkocht aan het ondernemersechtpaar Jan en Janneke den Hartog, die in Kaatsheuvel al een Albert Heijn, een Gall&Gall en Etos exploiteren in hetzelfde gebouw.

Het GuestHouse Hotel heeft een unieke en onderscheidende formule en werd in 2019 zelfs 2e bij de Dutch Hotel Award. Coen heeft het concept van A-Z met zijn team vormgegeven maar vindt het nu tijd voor een nieuwe stap. “Ik ben een bouwer en bedenker en er staat nu een geweldig management team dat de komende jaren, onder een nieuw aandeelhouderschap, verder kan bouwen aan dit mooie hotel. De mogelijkheid om de beide exploitaties te verkopen was een geweldige kans die ik niet kon laten lopen”. Coen zal zich gaan oriënteren op de toekomst en met zijn hospitality consultancy bedrijf organisaties bijstaan in diverse vraagstukken. Jan en Janneke zijn ervaren retail ondernemers maar nieuw in de hospitality branche, daarom blijft Coen nog tot juli 2023 aan als adviseur. Het management team onder leiding van General Manager Christianne Glazenburg behoudt de dagelijkse leiding over de beide hotels.

Jan en Janneke den Hartog zijn al langere tijd op zoek naar mogelijkheden om hun bedrijf uit te breiden. Ze hebben de afgelopen 5 jaar gebouwd aan een jong en gedreven management team in hun huidige winkels en dat team is uitstekend in staat de dagelijkse bedrijfsvoering aan te sturen. Een extra supermarkt is in deze tijd lastig te vinden. Deze kans kwam eigenlijk precies op het goede moment, want dit is voor hen een uitstekende mogelijkheid om een onderneming toe te voegen aan hun bestaande bedrijven en daarmee binnen het pand waar alle bedrijven zitten, de synergie optimaal te benutten. “Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst voor beide hotels. De manier waarop het team inhoud geeft aan de unieke gastvrijheid, de uitstekende locatie vlakbij de Efteling en het jonge en enthousiaste management team maken dit bedrijf tot een parel in de Nederlandse hotellerie”; aldus Jan en Janneke den Hartog. “Coen heeft met zijn team iets moois neergezet en we zijn ervan overtuigd dat het team dit succes verder kan uitbouwen in de toekomst. Wij hebben daar veel zin in”.

Daktuin GuestHouse Hotel

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen