Voorleesontbijt met burgemeester Hanne van Aart

Foto: Bibliotheek Midden-Brabant

LOON OP ZAND – Voorlezen en prentenboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is waar het van 25 januari t/m 4 februari 2023 om draait in de Bibliotheek. Tijdens De Nationale Voorleesdagen prikkelt de bibliotheek de fantasie van de allerkleinsten, peuters en kleuters met leuke activiteiten.

Op woensdag 1 februari zal burgemeester Hanne van Aart voorlezen tijdens het voorleesontbijt. Centraal hierbij staat het prentenboek: ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ van auteur Joukje Akvel.

In de bibliotheek Loon op Zand wordt door burgemeester Hanne van Aart voorgelezen uit het prentenboek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’. Na het voorlezen staat een heerlijk ontbijt klaar voor de kinderen.

Voorleesontbijt

Datum en tijd: woensdag 1 februari, van 9.30 – 10.30 uur.
Locatie: de Bibliotheek Loon op Zand, Kloosterstraat 2
De activiteit is gratis voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen.
Aanmelden is verplicht en kan via [email protected]

De Nationale Voorleesdagen

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hen veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Zo worden kleintjes grote lezers.

En… alle kinderen die tijdens De Nationale Voorleesdagen (gratis) lid worden van de Bibliotheek, krijgen een vingerpopje cadeau! Kijk voor alle activiteiten op facebook: www.facebook.com/bibliotheekloonopzand of op onze website: www.bibliotheekmb.nl/voorleesdagen

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen