RBT De Langstraat biedt winterse ‘Snertwandeling’ in vestingstad Heusden aan

Foto: RBT De Langstraat

HEUSDEN – Tijdens de wintermaanden vindt iedere zondag om 13:00u de ‘Snertwandeling’ plaats in Heusden. Een wandeling met gids van +/- 1 uur langs de belangrijkste highlights van Vestingstad Heusden.

Na de wandeling zet de gids je af bij ’t Wapen van Heusden waar je – met je eigen gezelschap aan een eigen tafel – gezellig kunt nagenieten van de rondleiding. Je ontvangt een kom heerlijke verse snert (erwtensoep) en een Zeeuwse tosti om weer lekker op te warmen. Een aangename en bourgondische manier om onze mooie vestingstad te ontdekken!

De Snertwandeling

De snertwandeling is de winterse variant van de wekelijkse zondagse passantenwandeling. De rondleiding onder leiding van een gids start iedere zondag in de wintermaanden om 13:00u bij het Toeristisch informatiepunt in Heusden (Pelsestraat 17).

Je kunt de wandeling boeken via www.bezoekdelangstraat.nl/snertwandeling. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Actie: In de maanden januari en februari is er een speciale aanbieding en wordt de Snertwandeling voor €14,50 p.p (i.p.v. €19,50 p.p.) aangeboden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen