Brabant Oor gaat verhuizen!

Alexander Vermeer
Alexander Vermeer
Foto: Brabant Oor

WAALWIJK – Wij zijn verheugd om te vertellen dat wij gaan verhuizen! Nog net voor de jaarwisseling heeft Alexander Vermeer van Brabant Oor een handtekening gezet onder een nieuwe huurovereenkomst.

Op onze huidige locatie aan het Bloemenoordplein 38a kwamen we langzamerhand ruimte te kort, aldus Alexander Vermeer van Brabant Oor. Daarom hebben we besloten om te gaan verhuizen naar de overkant van het plein. Om precies te zijn aan het Bloemenoordplein 1, het voormalige cosmetisch centrum Jonishi.
Deze maand starten we met de verbouwing. Eind februari kunnen we onze klanten verwelkomen in een compleet gemoderniseerde hoortoestel speciaalzaak. Het geliefde Bloemenoordplein staat bekend om zijn fijne bereikbaarheid met gratis parkeergelegenheden. Op deze nieuwe locatie zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst!

Brabant Oor bestaat dit jaar 5 jaar en door onze manier van werken zijn wij doorgegroeid naar een speciaalzaak met een regionale functie. We hebben goede contacten met voorschrijvers, KNO-artsen, huisartsen en alle zorgverzekeraars. Dit is belangrijk om alle belangen van onze klanten goed te kunnen behartigen.

Wij willen graag op onze nieuwe locatie het team uitbreiden met een audicien. Ben jij of ken je een audicien die het leuk vindt om in een zelfstandig en enthousiast team te werken? Neem contact op met Alexander via [email protected] of 0416-778660.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen