Dé Koopzondag van het jaar is er weer!

De Pieckbon kan DE uitkomst zijn voor als je niet precies weet hoe je iemand blij moet maken.
De Pieckbon kan DE uitkomst zijn voor als je niet precies weet hoe je iemand blij moet maken.
Foto: In Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Weten we het nog? Zaterdag 18 december 2021…persconferentie van Mark Rutte. Hij kondigt een strenge lockdown aan om de Omikron versie tegen te gaan. Vanaf…morgen, zondag de19e. Zo veel mogelijk thuis blijven, binnen met max. 2 personen en buiten met max. 4 personen samen zijn, zo luidde de instructie.

Met de Kerst mag je binnen met ‘maar liefst’ 4 personen samenkomen!! HOERA!! Wederom (bijna) iedereen in de stress, splitsen en spreiden van samenkomsten, veel creativiteit EN eenzaamheid. De Koopzondag, die de dag daarna plaats zou moeten vinden in Kaatsheuvel werd zodoende de avond tevoren afgeblazen. Alle uren voorbereiding, inkopen, PR, enz. ten spijt. Voor a.s. zondag een herkansing…

Door: Wim Aussems – Centrummanager

Voor wie het mogelijk is mag weer

Het is niet iedereen ‘gegund’ om zich voor te bereiden voor de Feestdagen. Maar voor wie dit wél mogelijk is kan zondag 18 september weer terecht op de ‘ouderwetse’ Koopzondag in Kaatsheuvel. Verreweg de meeste winkels in de ‘non-food’, maar ook de supermarkt is open. De ondernemers en personeel hebben zich wederom goed voorbereid. Ze kijken er naar uit. Het is heerlijk om klanten met heerlijke, mooie en fijne producten en/of diensten te helpen en blij te maken. Er zijn ook voordeeltjes te halen; dit wordt vaak geadverteerd in deze krant of op een andere manier.

De Pieckbon die snijdt aan twee kanten

Allereerst is het altijd leuk om een presentje te krijgen, maar zeker ook om te geven. Vaak blijkt het moeilijk om een geschikt cadeautje te kiezen voor je geliefde, naasten of vrienden. De Pieckbon is daarom héél praktisch en valt altijd in goede aarde. Je kunt ze in verschillende coupures kopen en inleveren. Ze zijn te koop bij Bruna, Primera en ’t Maoske in de Moer. De bonnen zijn in meer dan 60 winkels en horecazaken te besteden binnen onze gemeente Loon op Zand. Zie: www.pieckbon.nl.

Daarnaast ondersteun je met de Pieckbon de Kaatsheuvelse detailhandel. De inwoners van onze gemeente vinden het – blijkt uit onderzoek- superbelangrijk dat het voorzieningenniveau in onze gemeente op dit peil blijft. Daarvoor is het natuurlijk cruciaal, dat er omzet gemaakt wordt in de branches die we in het centrum vinden. Extra omzet door besteding van de Pieckbonnen helpt daarbij hoor! Besteed ze dus z.s.m. als je een Pieckbon cadeau krijgt!
De ondernemers en hun personeel heten je graag welkom in hun zaak en wensen je alvast een goede voorbereiding voor de feestdagen toe. Maak er wat moois van, nu mag het immers weer…

De Pieckbon kan DE uitkomst zijn voor als je niet precies weet hoe je iemand blij moet maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen