Familiemusical ‘De nieuwe avonturen van Pinokkio’ in Theater de Leest

Foto:

WAALWIJK – Kindermusicalgroep “De Notenkrakers” uit Waalwijk brengt op 6, 7 en 8 januari 2023 de familiemusical ‘De nieuwe avonturen van Pinokkio’ op de planken in theater “De Leest” in Waalwijk. Het is alweer de 24ste familiemusical van De Notenkrakers. Komt dat zien, komt dat zien!

Het verhaal van de musical begint waar de bekende Disneyfilm eindigt. Pinokkio is een kind geworden en woont bij zijn vader Gepetto. Pinokkio hoort dat er een circus in de stad is. Gepetto belooft hem dat Pinokkio samen met zijn vriendjes daarheen mag gaan. Bij het circus aangekomen gebeuren er heel bijzondere en vreemde dingen….. Hoe zal dit verder gaan?

Uiteraard verschijnen de krakers weer in de meest fantastische kostuums en fraaie decors. Samen met de niet meer weg te denken licht- en geluidseffecten en de geweldige zang en wervelende dansen zal het geheel tot een schitterend muzikaal sprookje gemaakt worden. Deze voorstelling is een feest om in de Kerstvakantie mee te gaan beleven met het gehele gezin!

Reserveer nu je kaarten via www.deleest.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen