Evening with Flip Floyd in Crossroads op 3 december

Foto: Flip Floyd

KAATSHEUVEL – Flip Floyd is een Pink Floyd tribute band uit onze omgeving die nu dan eindelijk op ons podium staan. Pink Floyd is een Engelse rockband die internationale erkenning krijgt voor zijn progressieve psychedelische rockmuziek.

Pink Floyd is bekend door zijn filosofische songteksten, klassieke rockcomposities, experimenten met geluid, grafisch en artistiek vernieuwende hoesontwerpen en niet in de laatste plaats door vele spectaculaire live-concerten. Als een van de meest succesvolle en invloedrijke bands in de rockmuziek verkocht Pink Floyd wereldwijd meer dan 300 miljoen albums. Pink Floyd had in de late jaren 60 aanvankelijk bescheiden succes als een psychedelische band die destijds nog geleid werd door Syd Barrett. Barretts toenemende onbetrouwbaarheid en zijn moeizame gedrag dwongen de overige bandleden om een nieuwe gitarist en leadzanger toe te voegen. Dat werd David Gilmour, die Syd Barrett later helemaal zou vervangen. Na het vertrek van Barrett werd zanger en basgitarist Roger Waters langzaamaan bandleider en de belangrijkste songwriter. Dit leidde tot enkele wereldwijd bekende albums zoals The Dark Side of the Moon (1973), Wish You Were Here (1975), Animals (1977) en The Wall (1979).

Flip Floyd is een echte Brabantse Pink Floyd tribute band met vele jaren tribute ervaring onder de riem. Sinds 2019 speelt Flip Floyd een fantastisch repertoire met een echte dwarsdoorsnede van het oeuvre van Pink Floyd, van de echte hits, lange epics tot aan de oude en obscure pareltjes from the early years . Samen met hun zangeressen en saxofonist brengen ze het grote gevoel van Pink Floyd naar de caf├ęs, zalen, festivals en podia!, en nu dan ook in Kaatsheuvel in Crossroads.

Wie wil deze fantastische band nu niet al die weergaloze nummers van Pink Floyd live horen spelen!

Kaartjes voor deze avond zijn verkrijgbaar bij muziekwinkel Strings & Things, via www.qtickets.nl/crossroads en natuurlijk gewoon aan de deur.
Dus tot zaterdag 3 december in Crossroads, Dreefseweg 80, 5171 GN in Kaatsheuvel

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen