Tejater Spot stopt na 31 jaar!

Jubileum voorstelling Ziggy en de spikkelfabriek (2017)
Jubileum voorstelling Ziggy en de spikkelfabriek (2017)
Foto: Tejater Spot

KAATSHEUVEL – Deze titel neemt direct alle spanning weg. Geen spannend toneelstuk, geen humoristisch verhaal ook geen schattige jeugdvoorstelling. Het is de realiteit. Helaas hebben de leden en het bestuur moeten constateren dat er weinig toekomst zit in de in 1991 opgerichte toneelvereniging uit Kaatsheuvel.

Een vereniging die op hoogtepunten meer dan 80 leden had, waar wachtlijsten ontstonden en meerdere repetities per avond geen uitzondering was. Een vereniging die internationaal heeft uit mogen voeren, meer dan 5 jubileum producties met alle leden speelden. Een vereniging die ooit voor de Koning mocht spelen. Een vereniging die de samenwerking opzocht met andere verenigingen. Die vereniging zal niet langer blijven bestaan. Door een aantal jaren zonder uitvoeringen en het teruglopende ledenaantal is helaas dat besluit genomen. We danken alle betrokkenen en geïnteresseerde. En wie weet, tot ooit!

Ps. Het einde van spot laten we niet zomaar voorbijgaan. Op 11 februari 2023 willen we samen met iedereen die op de een of andere manier een link heeft met Tejater Spot afsluiten. Ben jij, en/of ken jij iemand die, betrokken was bij 31 jaar Tejater Spot? Ga dan naar onze facebookpagina of website en schrijf jezelf in vòòr 6 januari 2023 voor het eindfeest.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen