Etos Den Hartog Kaatsheuvel feestelijk geopend

KAATSHEUVEL – Binnen 10 weken nadat de visspeciaalzaak haar deuren gesloten heeft in het pand van Albert Heijn aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel, werd woensdag 16 november een spiksplinternieuwe Etos geopend op dezelfde locatie.

Al jaren hebben ondernemers Jan en Janneke den Hartog de wens gehad om een Drogisterij aan hun bestaande Albert Heijn supermarkt en Gall&Gall slijterij toe te voegen. Enkele keren is er wel contact met Etos geweest, maar om uiteenlopende redenen liep dat elke keer op niks uit.

Ook deze keer dreigde het mis te lopen, omdat Etos de ruimte eigenlijk te klein vond. Na wat stevige gesprekken en de toezegging dat met de op poten staande verbouwing van de supermarkt in 2024 er een grotere ruimte voor de Etos beschikbaar zou komen, werden de partijen het toch eens.

De wens van de ondernemers was om vóór december open te zijn. Iets wat zeer ongebruikelijk is in zo’n traject, omdat dat normaal wel 34 weken duurt. Toch werd er met behulp van de juiste mensen en een enorme dosis inzet een traject van 8 weken uitgestippeld en kon de winkel op 16 november open.

Onder toeziend oog van een aantal genodigden, personeel en klanten werden in een korte toespraak enkele mensen bedankt. De grootste verrassing was er voor supermarktmanager Nick Burgers en manager HR/office Wessel van Boven. Als beloning voor hun grote inzet mochten zij het lintje doorknippen en was de Etos officieel geopend.

In de Etos vind je vooral medicijnen, geuren en make up. Er is wel wat “basis drogisterij assortiment” te vinden, maar omwille van de ruimte wordt het grootste deel hiervan “gewoon” in de Albert Heijn verkocht. Op deze manier is de Etos vooral een toevoeging op de Albert Heijn.

Etos Den Hartog Kaatsheuvel is 7 dagen per week geopend van 7:00 tot 22:00.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen