Het kastje van de Sint, met een cadeautje voor ieder kind!

Foto: Julia Govers

KAATSHEUVEL – Ook dit jaar heeft Sinterklaas de minibieb weer in bruikleen om ieder kindje dat langs komt blij te maken met een leuk cadeautje. In de minibieb staan normaal boeken. Iedereen kan deze boeken pakken, ruilen of zelf boeken neerzetten.

Vorig jaar zagen we dat Sinterklaas sommige minibiebs gebruikte om cadeautjes uit te delen. We hebben Sinterklaas laten weten dat hij Peetje’s minibieb hier ook voor mocht gebruiken en hij ging graag op dit aanbod in!

Sinterklaas is dit jaar met het vliegtuig naar Nederland gekomen en heeft problemen gekregen met het vervoeren van de cadeautjes. Die lijken over de hele wereld verspreid te zijn geraakt. Daarom hij heeft gelukkig veel hulp gekregen van lieve inwoners in Kaatsheuvel, de Spullenbank, ’n Habbekrats en Portagora om het kastje toch goed gevuld te houden, zodat geen enkel kindje overgeslagen wordt. Zeker in deze onzekere tijd met die vermiste cadeautjes en omdat sommige mensen toch wel een zwaar jaar achter de rug hebben is dat heel erg fijn.

Het kastje van de Sint is te vinden in de Koningin Emmastraat, tegenover de Albert Heijn in Kaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen