Asieldier van de maand: Tess

Tess
Tess
Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Border Colli Tess is bij Dierenasiel Waalwijk als zwerver binnen gekomen. Ze is geboren op 02-08-2021. Nog in de bloei van haar leven, maar helaas niets geleerd. Ze is heel afwachtend en vindt nieuwe dingen spannend.

Ze is op proef mee geweest met een schaapsherder. Dit deed ze heel goed. Er is goed mee te trainen. Ze was wel een zelfdenkende hond, is wat we terug hebben gehoord. Tess is daar ook een paar dagen geweest en in de bench hield ze het droog en schoon. Ze ging ook goed mee in de auto. Alleen het instappen was nog spannend.

Wij ervaren haar hier als een lieve hond die graag bij je wil zijn als ze het vertrouwen in je heeft. Ze is voor eerste benadering wel heel voorzichtig. Voor vreemde dingen en omgeving heeft ze tijd nodig. Ze vindt alles heel spannend en zal plat gaan liggen. Je moet dan rustig en voorzichtig haar proberen te motiveren.

Wij zoeken voor Tess mensen die iets met haar willen ondernemen. Dat zou ook een fly-ball of agility kunnen zijn. Mensen die haar rustig willen laten wennen aan het “normale” huiselijke leven.

Als u denk Tess te kunnen bieden wat ze nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Tess is gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen