Kerst demonstratie Groei en Bloei De Langstraat op dinsdag 29 november 2022

Foto: Groei en Bloei De Langstraat

ELSHOUT – Op dinsdagavond 29 november 2022 organiseert Groei en Bloei de Langstraat een kerst demonstratie in d’n Elshof, Th.J. Rijkenstraat 10A in Elshout.

Heeft u zin in een gezellige avond waar u alvast in de kerst sferen kunt komen is dit iets voor u. U kunt ideeën opdoen en genieten van een hapje en een drankje. De docenten Leo van den Hoven en Yvonne Zwinkels gaan tijdens deze avond diverse kerststukken voor u maken die aan het eind van de avond worden verloot. U krijgt gedurende deze demonstratie veel tips en tricks om thuis toe te kunnen passen bij het maken van uw eigen kerststukjes.

De avond begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. De entree voor deze avond is €10,00. Hierbij inbegrepen is een kop koffie, iets lekkers en een lootje, waarmee u een gemaakt bloemstuk kunt winnen.

Om een indicatie te krijgen van het aantal personen die komen willen we vragen of u zich van te voren opgeeft via het mailadres: [email protected] Meer info vindt u op onze site: delangstraat.groei.nl

Tot ziens op de 29e in d’n Elshof in Elshout

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen