Kaatsheuvelse pubquiz 2022

Foto: Ggab

KAATSHEUVEL – In juni konden we na een aantal jaren afwezigheid eindelijk de Kaatsheuvelse Dorpskwis weer organiseren. Na de verplichte stop vanwege corona was het een andere kwis, maar zeker niet minder gezellig. Waar we veel ‘oude bekenden’ terugzagen en herkenden in hun fanatieke aanwezigheid, deden ook de nieuwelingen zeker niet onder aan enthousiasme.

Voor ons reden te meer om zeker door te gaan met de organisatie van de dorpskwis in ons mooie dorp. Voor nu hebben we besloten om de volgende echte Kaatsheuvelse Dorpskwis weer in te zetten voor het voorjaar van 2024. Dat lijkt nog ver weg, maar met de voorbereidingen die we moeten treffen is dit zeker een goed tijdspad om te doorlopen. Neemt echter niet weg dat we tussendoor wel graag met jullie in contact willen blijven en de radartjes in de bovenkamers geactiveerd moeten blijven worden. En juist daarom willen we de periode tot aan de kwis in 2024 benutten om nog een aantal pubquizen te organiseren.
De eerste zal nog dit jaar plaats gaan vinden; op vrijdagavond 9 december hopen we jullie te ontmoeten, we hebben plaats voor 35 teams van maximaal 6 personen. Tijdens deze avond zullen theoretische vragen zoals altijd worden gecombineerd en afgewisseld met de muziekrondes die altijd succesvol zijn.

Heb je zin om mee te doen?Schrijf je dan in via onze website dekaatsheuvelsedorpskwis.nl

Tot 9 december!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen