Het aftellen is begonnen!

Impressie BurgerZonnepark Vloeivelden
Impressie BurgerZonnepark Vloeivelden
Foto: ECLoZ

Bijna is het zover. Op donderdag 27 oktober start de inschrijving voor deelname aan het BurgerZonnepark Vloeivelden. Met dit zonnepark gaan we de zon, die voor iedereen gratis schijnt, gebruiken om samen duurzame energie op te wekken.

De voormalige vloeivelden zijn een perfecte plek voor een zonnepark. Voor veel ander gebruik is dit perceel ongeschikt. Er is ruimte om voor 3.000 huishoudens stroom op te wekken en nieuwe wandelpaden aan te leggen. Mooi toch!

Dat zonnepark kunnen we coöperatief – samen – realiseren. Inwoners, buren van het zonnepark, leden van ECLoZ, ondernemers en organisaties zetten er samen de schouders onder. De plannen zijn nu vér gevorderd, dankzij de samenwerking met professionele partners als het Klimaatfonds. Het zonnepark wordt een gezamenlijk bedrijf waarin wij deelnemen met 50% eigendom met zeggenschap en opbrengsten. Dat doen wij door samen een deel van de investering in te brengen. Daar kunt u aan meedoen! Op onze website, www.ecloz.nl staat de inschrijving voor deelname vanaf 27 oktober open.

Nieuwgierig geworden? Houd onze website in de gaten. Als je niks wilt missen schrijf je dan in als belangstellende (www.ecloz.nl). Velen gingen voor. Inschrijvers ontvangen per mail persoonlijk bericht.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen