Boekenmarkt in Loon op Zand op 4 november

Foto: Google Streetview

LOON OP ZAND – De Boekenbank in Loon op Zand is een kleinschalig verkooppunt van mooie tweedehands boeken, voor alle leeftijden en in alle genres. De opbrengst van de verkoop van deze boeken is geheel en al bestemd voor lokale goede doelen.

Op 4 november organiseert De Boekenbank weer een gezellige boekenmarkt. We organiseren deze markt, met het oog op de feestdagen, bijtijds. U kunt dan alvast tijdig een leuk cadeau voor alle gezinsleden in de kast leggen, want dát u een paar mooie boeken bij ons kunt scoren, is wel zeker.

Zoals altijd zoeken wij zorgvuldig onze mooiste exemplaren uit en is er een grote verscheidenheid. We hebben literatuur en luchtiger romans, historische en streekromans, er zijn kinderboeken voor alle leeftijden en we hebben een keur aan thrillers en fantasy. Ook zijn er vele informatieve boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Heel geliefd zijn de fraaie kook- en tuinboeken en de kunstboeken. Prachtige uitgaven die er vaak als nieuw uitzien.

Dus, kom een kijkje nemen en neem maar een flinke tas mee! En u weet: u steunt er lokale goede doelen mee, want de gehele opbrengst gaat zoals altijd, daar naartoe.

De markt wordt gehouden op onze vaste stek in Het Benkske, Kerkstraat 5 Loon op Zand. Op 4 november van 19.00-21.00 uur.

Hartelijk Welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen