Koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel is op zoek naar een pianist(e) voor een tijdelijke periode

Foto: Koor La Jeunesse

Koor La Jeunesse is 52 jaar jong en heeft 40 leden. La Jeunesse wordt tijdens repetities en concerten, muzikaal ondersteunt door onze vaste dirigente Maaike Hermans en een pianiste.

De vaste pianiste van Koor La Jeunesse gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Daarom zijn we op zoek naar een pianist(e) die haar vervangt tijdens haar verlof van half oktober 2022 tot ongeveer mei 2023.

La Jeunesse heeft een rijke en veelzijdige ervaring in het presenteren van meerstemmige (tenminste vierstemmige) koorwerken, begeleid door een toetsenist en bij gelegenheid een combo. Ook treedt La Jeunesse op samen met andere muziekverenigingen en / of koren. Repetities zijn op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Gildenbond in Kaatsheuvel.

Ben jij de enthousiaste Pianist(e) uit de regio, die samen met onze dirigent ons koor tijdelijk kan ondersteunen? Wil je nadere informatie of weet je iemand, neem dan contact op met de voorzitter van La Jeunesse via [email protected] of telefonisch met Geert Pepping 06-12569669

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen