RBT De Langstraat organiseert de #2uurnatuur challenge ‘Rondleiding Cultuur & Natuur’ in Heusden

Een prachtig uitzicht op de haven en molens in Heusden Vesting
Een prachtig uitzicht op de haven en molens in Heusden Vesting
Foto: RBT De Langstraat

Natuur geeft je een boost om je fitter en vrolijker te voelen. Blijf ook in de herfst lekker naar buiten gaan en neem deel aan de rondleiding Cultuur & Natuur in Heusden, een initiatief van Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat naar aanleiding van de #2uurchallenge van IVN. Je bent lekker in beweging, haalt een frisse neus en leert meer over de natuur in vestingstad Heusden en het omliggende rivierengebied.

Rondleiding Heusden Vesting & Heemtuin de Meulenwerf De wandeling onder leiding van een gids gaat in ongeveer drie kwartier langs enkele markante, interessante, mooie punten van de vestingstad. Vervolgens word je afgezet bij de Heemtuin waar een natuurgids je mee op ontdekkingsreis neemt.

De IVN #2uurnatuur Challenge!

De #2uurnatuur challenge is een initiatief van het IVN om mensen te stimuleren tijdens de donkere herfstmaanden naar buiten te blijven gaan. Door heel Nederland worden er challenges bedacht om twee uur actief bezig te zijn in de natuur. RBT De Langstraat haakt in op de challenge met deze leerzame wandeling. Ga je mee de uitdaging aan? Meer informatie De rondleidingen ‘Cultuur & Natuur in Heusden’ zullen plaatsvinden op zaterdag 1, 22 oktober en starten om 13:00 bij het toeristisch informatiepunt (Pelsestraat 17) in Heusden. De geschatte eindtijd is 14:30 uur. De kosten bedragen €7,50 per persoon en de rondleiding kan geboekt worden via: www.bezoekdelangstraat.nl/2uurnatuur-challenge

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen