Solliciteer gemakkelijk als pizzabakker- of bezorger bij Domino’s via WhatsApp

Foto: Domino's Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Solliciteren was nog nooit zo gemakkelijk. Domino’s Kaatsheuvel introduceert de mogelijkheid om te solliciteren via WhatsApp. Ben jij nog op zoek naar een leuke en afwisselende (bij)baan? Lees dan snel verder!

De introductie van WhatsApp helpt de sollicitant met het vinden van een passende functie binnen Domino’s. Daarnaast kan de sollicitant op een snelle wijze een motivatie en contactgegevens doorgeven aan de vestiging. Er wordt binnen drie werkdagen contact opgenomen met de sollicitant. Klik hier om een WhatsApp chat te openen en laat een sollicitatie achter!

Werken bij Domino’s

Het werken bij Domino´s kent vele voordelen, zoals de afwisselende werkzaamheden, de flexibele werktijden en personeelskorting. Ook is het de ideale bijbaan om te combineren met school of een studie. Domino’s Kaatsheuvel is op zoek naar onder andere bezorgers, pizzabakkers en leidinggevenden. Alle openstaande vacatures zijn te vinden op www.werkenbijdominos.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om via deze website te solliciteren.

Up to date blijven van de openingstijden, menu wijzigingen en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Kaatsheuvel, Waalwijk of Drunen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen