The Cats In The House bij Zalencentrum Zidewinde Sprang-Capelle op 16 oktober (gecanceld!!)

Foto: The Cats in The House

** UPDATE** Het optreden van The Cats in The House is geannuleerd. Het evenement zal nu plaatsvinden op 15 oktober 2023. De tickets die mensen hebben gekocht blijven geldig. Ze hebben hierover een mail ontvangen.

SPRANG-CAPELLE – The Cats In The House treedt zondag 16 oktober op bij Zalencentrum Zidewinde, Julianalaan 1, Sprang-Capelle. Aanvang is 14.00 uur. Alle bekende nummers van The Cats komen deze middag voorbij, zoals Let’s Dance, Marianne en natuurlijk ook One Way Wind.

De Twentse tribute-formatie The Cats In The House is een professionele band van zes topmuzikanten. Wat in 2017 begon als een eenmalige stunt, is inmiddels uitgegroeid tot een serieus muzikaal project. Belangrijke ex The Cats-leden als Piet Veerman en Arnold Mühren zijn blij met de komst van “The Cats in the House”. Niet alleen omdat zij de Cats-muziek vertolken, maar ook omdat zich inmiddels een eigen geluid ontwikkelt dat volgens kenners in de buurt komt van de sfeer en sound van de originele Cats. Kenmerkend voor “The Cats in the House”-sound is, naast samenzang, een geweldige leadzanger. Kenmerkend voor de sound van de Twentse tribute-formatie zijn de samenzang en een geweldige leadzanger.

Kaarten kosten € 17,50 per stuk en bestel je op www.thecatsinthehouse.nl of bel naar één van de volgende telefoonnummers: 06-49925552 / 06-53440620

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen