Judith Deliën (50) lanceert boek ‘Zoete Citroenen’ in het najaar van 2022, schrijfster Marjan Berk reageert enthousiast

Foto: Judith Deliën

KAATSHEUVEL – Naar aanleiding van een oproep in het Brabants Dagblad door schrijfster Marjan Berk, heeft Judith Deliën uit Kaatsheuvel een stuk uit haar boek Zoete Citroenen aan de koningin van het korte verhaal toegestuurd. In een persoonlijk telefonisch onderhoud, gaf Marjan aan het stuk pakkend en aansprekend te vinden. Ze gaat het boek Zoete Citroenen met veel belangstelling lezen. De thema’s van het boek betreffen persoonlijke groei, talentontwikkeling en zingeving in werk met als rode draad verlies.

Judith Deliën: ‘Op woensdag 14 september jl. werd ik geattendeerd op een oproep van Marjan Berk in het Brabants Dagblad. Ik stuurde een stuk in van mijn boek in wording Zoete Citroenen. Op maandag 19 september jl. werd ik door Marjan Berk persoonlijk gebeld. Ik heb twintig minuten met haar gesproken. Ze vond mijn tekst erg pakkend en aansprekend. ‘Wat een eer’, zei ik. ‘Nee hoor’, zei Marjan, ‘we hebben allebei rood bloed.’ Ze was trouwens benieuwd of de pootjes die ik beschrijf van een teckel zijn….Ze heeft me nadrukkelijk verzocht mijn boek toe te sturen, want ze wil alles lezen!’

Zoete Citroenen wordt in eigen beheer uitgegeven. Er zijn twee data in optie genomen voor de boeklancering in Het Klavier te Kaatsheuvel. Deze zijn maandag 21 november 2022 om 19.00 uur en bij onverhoopte vertraging maandag 12 december 2022 om 19.00 uur. Gelieve beide data te reserveren.

Meer informatie over het boek in wording is te verkrijgen via Judith Deliën via [email protected] of telefonisch via 06-127 548 39.

Lees HIER passages uit voorlopig voorwoord Zoete Citroenen

LinkedIn Judith Deliën: https://www.linkedin.com/in/judithdelien/
Website Judith Deliën: www.gesprekkenvoorbeter.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen