Iers – Schotse Muziekdag in ’t Schooltje te Waspik met medewerking van o.a. Grámhara

Foto: Gramhara

WASPIK – De datum van dit mooie en aparte muziekfestijn, zondag 23 oktober, werd al eerder aangekondigd. De organisatie van deze dag heeft niet stilgezeten en probeert optimaal haar best te doen om een prachtige dag voor te bereiden.

En natuurlijk moeten nu alle nieuwsgierige muziekliefhebbers worden geïnformeerd over alles wat ze op die dag kunnen verwachten. Informatie over het programma, de bands die optreden, hoe je moet aanmelden om zeker te zijn van een plaatsje, de entreeprijs en alle Keltische extra verrassingen.

De zaal wordt opengesteld op die Keltische zondag om 12.30 uur en het programma begint om 13.00 uur.

Er zijn contacten gelegd met een viertal bijzonder enthousiaste bands, te weten:

  • Grámhara uit ons eigen Waspik
  • The Foxes uit Amersfoort
  • Jigsaw uit Veghel en omstreken
  • Tobemore uit Wageningen

Natuurlijk gaan deze bands zich uitgebreid voorstellen tijdens hun optreden. Tussen de optredens door wordt door de organisatie een ruime pauze aangehouden om de bezoeker in de gelegenheid te stellen om te proeven van de Keltische sfeer. Dat proeven kan letterlijk als we het hebben over Keltische drankjes en hapjes. Natuurlijk willen veel bezoekers onder andere wel meer weten over een hele fijne Schotse Whisky!

Als het weer het toelaat zijn er buiten op de parkeerplaats ook verrassingen, alles in de sfeer die past bij deze Iers-Schotse Muziekdag. De entreeprijs voor deze unieke Muziekdag bedraagt slechts vijf euro. Je kunt vanaf half september plaatsen reserveren via onze site https://www.buurthuis-schooltje.nl/ Dan ben je in ieder geval verzekerd van toegang!!

Het is als vervolg op een succesvolle eerste editie zeker te verwachten dat het aantal bezoekers groot zal zijn. De organisatie zal er alles aan doen om de ware liefhebbers van dit muziekgenre aangenaam te verrassen met spectaculaire optredens. Maar tevens zal de organisatie alle energie aanwenden om iedereen te behagen met een typisch Keltisch sfeertje waar iedereen van kan genieten. Als alles naar wens verloopt is de verwachting dat dit Iers-Schots Feest een bijzondere traditie wordt.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen