Crossroads gaat van start met DIO tribute band The Dutch Disciples

Foto: Crossroads

KAATSHEUVEL – J.C. Crossroads aan de Dreefseweg in Kaatsheuvel heeft het de afgelopen 2 seizoenen zwaar gehad. Door corona kon en mocht er niet veel natuurlijk, maar toen de deuren weer langzaam maar zeker open konden bleken veel vrijwilligers intussen andere hobby’s te hebben.

We zijn naarstig op zoek gegaan naar nieuwe vrijwilligers en hebben er intussen enkele gevonden. Maar om de druk voor al onze mensen wat te verlichten zijn er nog steeds nieuwe vrijwilligers welkom. Ook nieuwe bestuursleden zijn nog altijd welkom.

Op vrijdag 23 september beleven we onze eerste live avond van dit seizoen. Op deze avonden treden bands live op op ons podium. We hebben niet alleen rock hoor, maar ook echte folk en feestmuziek staat dit jaar op ons programma. We starten op vrijdag 23 september met de Dio tribute THE DUTCH DISCIPLES, met in het voorprogramma ROCKAHOLIC. Dit is een nieuwe Maas en Waalse hardrock band. De band is ontstaan, omdat enkele leden graag echte hardrock muziek van een hoger niveau willen maken. Omdat zij nooit de juiste muzikanten om zich heen hebben gehad, leek dit niet haalbaar, totdat de leden Toon van Rooij en Fred Hommersom met elkaar in gesprek raakte.

Beiden voelen de drang tot iets nieuws. Toon en Fred zijn op zoek gegaan naar muzikanten die hetzelfde idee hebben over kwaliteit muziek maken. Deze muzikanten hebben ze gevonden en daarmee is de band compleet gemaakt. In deze formatie wordt sinds 26 oktober 2018 gespeeld. Rockaholic is een feit en de lat ligt erg hoog. De band bestaat uit Wouter Lock die de zang voor zijn rekening neemt en waar nodig, gitaar speelt. Sebastiaan Schelfhout voor de gitaarpartijen, backing vocals en de solo’s. Frank Loderus als bassist. Fred Hommersom die alle keyboard en orgelgeluiden en eventueel de zang en/of backing vocals produceert. Toon van Rooij die de hele band ritmisch aanstuurt. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een repertoire wat opgebouwd is uit nummers van Iron Maiden, ZZ Top, Scorpions, Deep Purple e.a.

Daarna is de beurt aan the Dutch disciples. De band, medio 2017 opgericht, wil jullie er van overtuigen dat de muziek van RAINBOW,BLACK SABBATH uit de Ronnie James Dio periode en DIO nog steeds uniek is en echte klassiekers bevat. Ronnie James Dio is sinds 2010 niet meer onder ons, maar met een ware tribute avond, waar deze “kleine” grootse man muzikaal centraal staat, hopen we jullie voor even terug te voeren naar deze periode. Waar Dio ons als Rock’n Roll children ook altijd betoverde.

De kaartjes voor deze avond zijn á €10,- te verkrijgen via www.qtickets.nl/crossroads of cash bij muziekwinkel Strings&things in Kaatsheuvel en natuurlijk bij Crossroads zelf. De zaal opent om 20.00 uur.

Zien we jullie op een van deze avonden bij Crossroads, Dreefseweg80, 5172 EA in Kaatsheuvel!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen