Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen in Sprang-Capelle en Kaatsheuvel

Foto: Pixabay

Ondernemers en bewoners op bedrijventerrein Berkhaag in Sprang-Capelle en bedrijvenpark Kaatsheuvel kunnen zich vanaf nu aanmelden bij een lokale telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. DELTA Netwerk inventariseert de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op de geselecteerde bedrijventerreinen.

Voor iedereen bereikbaar

“DELTA Netwerk ziet dat connectiviteit via glasvezel de toekomst is, zowel voor consumenten als voor ondernemers. Daarom hebben we de ambitie om naast de consumenten ook iedere ondernemer, samen met de telecomaanbieders, aan te sluiten op ons supersnelle en stabiele glasvezelnetwerk met een passend aanbod voor iedereen” aldus Dirk van de Ven, Project Manager DELTA Netwerk.

Samenwerking

Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Door samenwerking met diverse telecomaanbieders uit de regio zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van bedrijventerrein Berkhaag in Sprang-Capelle en bedrijvenpark Kaatsheuvel binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.

Wilt u weten of glasvezelinternet via DELTA Netwerk voor u beschikbaar komt? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Sprang-Capelle en Kaatsheuvel.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen