Kunstveiling 11 september in het Klavier Kaatsheuvel, opbrengst voor inloophuizen Waalwijk en Tilburg

Een van de kunstobjecten is deze Tulpenschaal van Elma Greven.
Een van de kunstobjecten is deze Tulpenschaal van Elma Greven.
Foto: Kunst Loon op Zand

KAATSHEUVEL – Op 11 september organiseert Kunst Loon op Zand een kunstveiling welke wordt gehouden in Het Klavier in Kaatsheuvel. Aanvang 20.00 uur.

De opbrengsten van deze veiling gaan naar de inloophuizen van Tilburg en Waalwijk. De veilingmeester op deze avond is niemand minder dan Christel de Laat.

Dit mag u niet missen! Graag van te voren even aanmelden via [email protected].

KLIK HIER om alle kunstobjecten te bekijken of om alvast een bod uit te brengen!

Aanbeveling burgemeester Hanne van Aart

“Kunst verrijkt de blik op de wereld om ons heen. Ze geeft betekenis, vervormt, vervreemdt, werpt nieuw licht op wat we als bekend veronderstelden en brengt ons als kijker daarmee soms uit evenwicht. Ze beweegt, ontroert, raakt. Kunst vertegenwoordigt daarmee een onschatbare waarde die zich meestal moeilijk in geld laat uitdrukken.

Zo niet op de KLOZ Kunstveiling van 11 september 2022. Op deze avond móet kunst zich in economische waarde en klinkende munt vertalen. Hoe meer hoe liever. De geboden en betaalde bedragen tellen samen immers op tot een bijdrage aan de inloophuizen van het KWF in Tilburg en Waalwijk. De veilinglots in dit boekje verdienen stuk voor stuk mooie biedingen en vervolgens liefdevolle nieuwe eigenaren. Die zich laten bewegen door het getoonde. Die zowel hun hart als portemonnee openen voor de kunst en om de weerloze te helpen die werd getroffen door kanker. Het klinkt als een schokkende cirkel: van mooie kunst naar lelijke kanker. Ik hoop dat ze u beweegt, opdat u, zo diep als u verantwoord kunt, in de buidel tast. Voor de kunst en voor het leven.

Ik wens Kunst Loon op Zand, het KWF, alle aanwezigen en de kunst een mooie, profijtelijke avond en prijs me gelukkig met mensen als die van KLOZ in onze gemeente. Het toont aan dat kunst zelf maar ook de manier van ermee omgaan een gemeenschap als de onze kan verrijken”.

Hanne van Aart, burgemeester Loon op Zand

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen