Lezing Groei en Bloei De Langstraat: ‘Genieten van citrusplanten’ door Ben Buynsters

WAALWIJK – Dinsdagavond 20 september 2022 geeft Ben Buynsters namens Groei & Bloei De Langstraat een lezing over “genieten van citrusplanten”. De locatie is bij ontmoetingscentrum De Haven, Leefdaelhof 11, 5141JX in Waalwijk. De lezing begint om 20.00 uur. Vooraf reserveren is niet nodig. Kosten €3,– p.p.; voor leden van Groei & Bloei is de lezing gratis bij te wonen.

Als iemand weet hoe je citrusplanten moet verzorgen is het Ben Buynsters wel. ’s Zomers staat zijn tuin vol met deze exotische planten, hij heeft dan ook maar liefst zo’n 150 verschillende soorten in zijn collectie. Graag deelt hij zijn kennis met ons en brengt enthousiast zijn passie op ons over.

Sinaasappel-, citroen-, of mandarijnboompjes op het terras geven echt een mediterraan gevoel: heerlijk geurende bloemen en fraaie geel of oranje kleurende vruchten. Tijdens deze lezing krijg je heel veel praktische tips waardoor er ieder jaar weer volop van deze kleurrijke planten te genieten valt.

Zelf vanuit een “stekje” een plant opkweken? Ook dat komt aan bod en is gemakkelijker dan je denkt. Het geeft bovendien zo veel meer voldoening. Verder aandacht voor snoeien, overwinteren en andere belangrijke zaken. Natuurlijk worden diverse variëteiten besproken, waaronder gemakkelijk te houden exemplaren als ook wat moeilijker “vreemde vogels”.

Kom en geniet van deze lezing op dinsdagavond 20 september 2022, om 20.00 uur in Ontmoetingscentrum De Haven aan de Leefdaelhof 11, in Waalwijk-Centrum. Meer info is beschikbaar op de website van groei en bloei de Langstraat, www.delangstraat.groei.nl

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen