Coop Loon op Zand heropent als PLUS Loon op Zand

Vanaf 31 augustus geen COOP meer in het straatbeeld van Loon op Zand
Vanaf 31 augustus geen COOP meer in het straatbeeld van Loon op Zand
Foto: Google Streetview

LOON OP ZAND – Op woensdag 31 augustus 2022 heropent de Coop-winkel in Loon op Zand met een nieuwe naam op de gevel: PLUS Loon op Zand. De vernieuwde winkel biedt een ruim assortiment met veel aandacht voor dagverse, biologische en lokale producten. De vertrouwde gezichten blijven de service in de nieuwe winkel bieden die de klant gewend is.

Resultaat van fusie tussen Coop en PLUS

Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop-supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS-winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop-oranje wordt PLUS-groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder dus PLUS Loon op Zand.

Ambachtelijk en vers

Bij PLUS Loon op Zand staan ambachtelijk en vers centraal. Het versassortiment is flink uitgebreid, met veel aandacht voor groenten en fruit, en een royale brood- en banketbakkerij. Ook is er een ruim biologisch en Fairtrade-assortiment voor een eerlijke prijs. Bij PLUS Loon op Zand kunnen klanten bovendien rekenen op de populaire Laagblijvers: alledaagse producten die elke dag laag geprijsd zijn, te herkennen aan het paarse logo.

Service en vriendelijkheid

De winkel wordt helemaal gerestyled. Daarmee verdwijnt het goede van de vertrouwde Coop-supermarkt niet. Supermarktmanager Peter Gielen: “Wat blijft? De kwaliteit en vertrouwde gezichten die de klant van de winkel gewend is. In de nieuwe winkel draait alles nog steeds om service en gastvrijheid; we willen onze klanten nóg meer in de watten gaan leggen. Want PLUS zorgt voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar.”

Scan&Go en online boodschappen bestellen

Klanten kunnen voortaan ook zelf hun boodschappen scannen en afrekenen. Ze kunnen natuurlijk ook altijd bij de vriendelijke kassamedewerkers in de winkel afrekenen. Binnenkort kunnen klanten hun boodschappen ook online bestellen via plus.nl die thuis bezorgd kunnen worden of opgehaald in de winkel.

Openingsacties

Tijdens de feestelijke opening ontvangen de eerste tweehonderd klanten een gratis taartje. Daarnaast krijgen alle klanten een lotnummer waarmee zij gegarandeerd een van de geweldige prijzen winnen. Zoals heerlijke producten uit de nieuwe winkel. Met het lot maken klanten ook nog eens kans op de hoofdprijs: één minuut gratis winkelen! En ook ná de opening gelden er nog feestelijke en scherpe acties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen