Ontbijtbuffet 80 van de Langstraat in Kaatsheuvel gaat door

Foto: In Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Het leek wederom niet door te gaan, maar op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel wordt op zondag 11 september toch weer een mooi ontbijtbuffet georganiseerd. Ondernemers uit Kaatsheuvel organiseren en ondersteunen dit super gezellige initiatief.

Eindelijk kan het weer

Afgelopen 2 jaren ging de ’80 van de Langstraat’ niet door i.v.m. de Corona-pandemie. Dit jaar wél. Het hing nog aan een zijden draadje, omdat er zich te weinig vrijwilligers aandiende. Nu ‘de 80’ definitief doorgaat hebben een aantal ondernemers de draad opgepakt om net zoals van 2012 tot en met 2019 het succesvolle ontbijt-evenement weer neer te zetten. Fans, familie en betrokkenen kunnen de lopers voor hun laatste zware kilometers aanmoedigen ‘onder het genot van…’.

11 september van 9-12 uur ontbijten aan de rode loper

Op zondagochtend wordt weer een lange rode loper en een overkapping neergezet. Er is muziek, er staan luxe Champagnetafels en er is plaats voor 200 personen, die gebruik maken van het ontbijtbuffet. De kaartverkoop: Voor het ontbijtbuffet bij Primera, Bruna, slager Noorderveen en Bakker Piekfijn en online via www.in-kaatsheuvel.nl. De prijs: € 7,50 p.p. Voor het reserveren van een Champagnetafel: mail naar [email protected]. De prijs: € 20,- p.p. Ben er op tijd bij!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen