WZV viert 100-jarig bestaan met een feestje op 17 september

Zidewinde
Zidewinde
Foto: WZV

De Waalwijkse zwemvereniging (WZV) staat intussen al 100 jaar voor meer dan alleen wedstrijd- en recreatief zwemmen. Naast les- en recreatief zwemmen, biedt WZV ook recreatief zwemmen, trimzwemmen en aquajoggen.

Omdat we het 100-jarig bestaan tijdens de Corona periode nog niet echt hebben kunnen vieren, geeft WZV op 17 september een feestje voor leden en oud-leden. Wil jij hier ook bij zijn en wil je meer weten over de mogelijkheden kom dan gerust een keertje kijken bij de trainingen.

Omdat WZV haar leden ook tijdens de zomerstop in het Olympiabad wil faciliteren, wordt er in juli en augustus getraind in het prachtige 50 meter buitenbad van Zidewinde op woensdag en vrijdagavond. Een mooie manier om ook tijdens de vakantie actief te blijven en om het nieuwe seizoen fit van start te kunnen gaan. Op de foto zie je dat hier mooi gebruik van wordt gemaakt en dat er iedere week zwemmers klaarstaan om even een verfrissende duik te nemen in het prachtige zwembad.

De WZV festiviteiten zijn op 17 september in Zwembad Olympia. We starten om 15 uur met een waterpolo wedstrijd en vanaf 17 uur start de reünie met een heerlijke BBQ. Vanaf 20 uur begint het feest. Lijkt het jou leuk om te komen? Schrijf je dan in. De jubileum waterpolo wedstrijd is gratis. De reünie en BBQ + feest zal 7,50 zijn. Het feest los zal 2,50 bedragen.

Je kan je opgeven tot 10 september door een mail te sturen naar [email protected]. Zet hierin je leeftijd, dieetwensen en relatie tot WZV, partners en kinderen zijn ook welkom.

Tot in september!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen