80 van de Langstraat Ontbijtbuffet 11 september 2022

Foto: Loonopzand.nieuws.nl

KAATSHEUVEL – Tijdens de 80 van de Langstraat lopen de lopers ca. 6 km voor het einde van de tocht door Kaatsheuvel. Het Anton Pieckplein in het centrum is een fantastische plek om de lopers aan te moedigen voor de laatste zware kilometers.

Tussen 9 en 12 uur kan je gebruik maken van een heerlijk ontbijt, dat je voor een prikkie (is grotendeels gesponsord) kan scoren aan de buffettafel. Met alles er op en er aan hoor! De prijs is € 7,50 per persoon en je kan tickets online bestellen OF kopen bij slager Noorderveen of bakker Piekfijn in Kaatsheuvel. Vergeet je ticket niet mee te nemen op 11 september!

Bestel hier je tickets uiterlijk 7 september a.s.: Tickets bestellen. Het is verstandig om je ontbijttickets ruim tevoren te bestellen. Ze zijn immers gelimiteerd beschikbaar. Tijdens de ochtend zelf is het niet zeker of je nog kan ‘aansluiten’.

Heerlijk – sfeervol – uniek

Het is uniek en mooi om er bij te zijn in Kaatsheuvel. Om een dierbaar familielid, vriend of kennis aan te moedigen of gewoon om deel te nemen als fan van dit evenement. Om de gezelligheid voor lopers en te verhogen is er altijd gezellige muziek. Drumband Prins Maurits, Ons Koor en de Turfgräber Kapelle zorgen daar wel voor! De sfeer is dus gegarandeerd voor de lopers, de supporters en de aanwezigen.

Champagnetafels

Voor wie het zich wat ‘luxer’ gunt en aan een mooie ronde tafel wil genieten van een exclusief ontbijt kan een Champagnetafel bestellen voor 4, 5 of 6 personen. De prijs hiervan is € 20,- p.p. Het is niet zeker of deze nog beschikbaar zijn. Neem hiervoor contact op met de organisatie per email. [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen