Daniëlle Kruissen loopt de 80 van de Langstraat voor Stichting de Kinderen

Aankomst in 2019
Aankomst in 2019
Foto: Daniëlle Kruissen

Daniëlle Kruissen uit Drunen gaat op zaterdag 10 en zondag 11 september de 80 van de Langstraat lopen en hoopt geld bijeen te brengen voor Stichting de Kinderen. Dit heeft ze ook al eerder gedaan in 2019. Stichting de Kinderen organiseert dagjes of weekenden weg voor kinderen waarvan een ouder ziek of overleden is.

Zo kunnen ze ervaringen delen en troost vinden bij elkaar. Dankzij deze stichting kun je even je zorgen vergetenDaniëlle hoopt op steun en vele aanmoedigen van iedereen langs de zijlijn. Wil je Daniëlle sponsoren? Dan kan dat via deze link.  Alle donaties gaan direct naar de stichting.

Stichting De Kinderen

De stichting is vernoemd naar Dhr. Fred De Kinderen. Vader van Jesse (8) en Kevin (15) die in 2008 overleden is aan kanker. We hebben van dichtbij meegemaakt hoe dhr de Kinderen streed tegen die akelige ziekte om maar zolang mogelijk bij zijn gezin te kunnen blijven en hoe moeilijk zijn zonen het hadden om zonder hun vader door te gaan.

“In 2008 hebben we “een Efteling dag” georganiseerd voor de kinderen van ouders met kanker.  Deze dag was heel ontroerend maar bovenal erg bijzonder. Zo bijzonder dat we vonden dat het niet bij één keer mocht blijven. Het idee van een stichting  ontstond en werd op 14 mei 2009 bij de notaris beklonken. De stichting heeft als doel begeleiding en ontspanningsactiviteiten te organiseren voor kinderen van ouders met kanker.”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen