Vrijwilligers WensAmbulance Brabant schenken ter ere van 10-jarig bestaan een mooie bank aan het JBZ

DEN BOSCH – Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van WensAmbulance Brabant, is er door de vrijwilligers, een idee gelanceerd om deze jarige Stichting een cadeau aan te bieden.

Nadat een paar serviceverenigingen en bedrijven een donatie deden is het jubileumgeschenk aangekocht. Dit geschenk moest eerst nog bewerkt worden, met ruim 25000 geknipte glastegeltjes, en met een mooi symboliek in de bank. 170 groene steentjes, die de vrijwilligers vertegenwoordigen en 2 gouden steentjes die onze oprichters symboliseren door een vijftal vrijwilligers van WensAmbulance Brabant en nu gereed. Op de Dag van de Vrijwilliger (9 juli) is het kunstwerk onthuld. Vandaag, 14 juli, werd het kunstwerk geplaatst op het voorterrein van het Jeroen Bosch ziekenhuis. Daar zal dit monument zijn PR werk gaan doen voor WensAmbulance Brabant en de vele passanten, de rust te geven die zij willen hebben op deze mooie bank.

Ieder mens heeft een laatste wens

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet vanzelfsprekend. Wens Ambulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog een keer naar hun favoriete plek. U wordt die dag begeleid door professionele vrijwilligers. De ambulance zijn uitgerust met comfortabele/lucht geveerde brancards en overige hulpmiddelen die nodig zijn voor een wens rit. Ook kunnen 2 familieleden met u in de ambulance mee. Het vervoer met de ambulance is kosteloos. Kent u iemand die ernstig ziek is of hebt u zelf nog een laatste wens? Wens Ambulance Brabant regelt het graag voor u.

Kijk voor meer informatie en de mooie emotionele verhalen van de nabestaanden ook op http://www.wensambulancebrabant.nl/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen