De Kromme Noten uit Kaatsheuvel zoekt een enthousiaste slagwerker kleine trom

Foto: De Kromme Noten

KAATSHEUVEL – De Kromme Noten uit Kaatsheuvel zijn door het overlijden van hun slagwerker dringend op zoek naar een enthousiaste slagwerker op kleine trom. Het orkest treedt het hele jaar door op en repeteert om de 14 dagen op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Het Klavier.

Heb je interesse om samen met een stel enthousiaste muzikanten een lekker stuk muziek te maken, meld je dan bij muzikaal leider Raymond van Overbeek. Dat kan via mail [email protected] of telefonisch 06-40763379.

Het orkest De Kromme Noten telt 15 muzikanten en is in alle opzichten een veelzijdig orkest. De bezetting is een mooie mix van hout (klarinet en alt- en tenorsaxen), licht en zwaar koper en slagwerk, waardoor De Kromme Noten een geheel eigen sound hebben ontwikkeld. Ook qua leeftijdssamenstelling is het orkest, dat in 1988 is opgericht, veelzijdig. Jong en oud zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Het repertoire is zeer gevarieerd met vele eigen arrangementen. De Kromme Noten brengen een spetterend mengsel van pure feestmuziek, swingende Top Tien, Soul en stampende disco. De grote kracht van het orkest ligt opgesloten in de honderd procent toewijding en betrokkenheid van de muzikanten en hun aanhang die allen liefhebber zijn van goede muziek en gezelligheid.

Ook voor wat betreft de optredens zijn De Kromme Noten veelzijdig. Een flink accent ligt uiteraard op de carnavalstijd met de daaraan gekoppelde evenementen in het voor- en naseizoen, maar ook braderieën en evenementen (denk aan het Anton Pieckfestijn), alsook dorpsfeesten (Pleinfestival) staan op de activiteitenagenda. Het plezier in muziek maken staat bij de keuze van de optredens voorop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen