Dansclub de Kets zet vier jubilarissen in het zonnetje

Vlnr: Wim (bestuur), Veronique, Annie (bestuur), Michael, Angelique en André (bestuur).
Vlnr: Wim (bestuur), Veronique, Annie (bestuur), Michael, Angelique en André (bestuur).
Foto: Dansclub de Kets

SPRANG-CAPELLE – Op donderdag 1 juni zijn drie leden en een vrijwilliger in het zonnetje gezet door Stichting Dansclub de Kets te weten Veronique van Bergen (15 jaar lid), Angelique Faassen (20 jaar lid), Michael Seters (20 jaar lid) en Peter Paul van Kuijk (20 jaar vrijwilliger).

Stichting Dansclub de Kets uit Sprang-Capelle, stijldansen voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze club heeft leden uit de Langstraat, Hart van Brabant, Tilburg en omgeving en land van Heusden en Altena.

Veronique van Bergen uit Sprang-Capelle (15 jaar lidmaatschap)

Veronique heeft eerst jaren gedanst bij de country line dansclub en is later het stijldansen erbij gaan doen, en nog steeds elke weer te vinden op de les. Ze houdt van gezelligheid, sociale contacten opdoen.

Angelique Faassen uit Waalwijk (20 jaar lidmaatschap)

Angelique is altijd vrolijk, is erg meegaand en sociaal naar alle leden en vrijwilligers. Ze vindt verkleedden in een thema erg leuk. Ziet er ook altijd vrolijk uitgedost uit. Houdt van een feestje en kan dan een hele avond op de dansvloer staan.

Michael van Seters uit Raamdonksveer (20 jaar lidmaatschap)

Michael is eerst begonnen met country dansen en later is hij overgestapt naar het stijldansen. Michael geniet van dansen en feesten. Michael danst ook graag los en gaat dan helemaal uit zijn dak. Een andere passie van Michael is paard rijden.

Peter Paul van Kuijk uit Waalwijk (20 jaar vrijwilliger)

Peter Paul is altijd in voor een grapje. Hij maakt er altijd een feestje van. Peter Paul is een graag geziene vrijwilliger.

Op vrijdag 1 juli dansen onze leden af voor een professionele jury. Wil je eens komen kijken? Kom gezellig onze leden aanmoedigen. Vragen? Bel tussen 18 uur en 19 uur naar André 0416-272791 of 06-48103812.

Bekijk onze website www.dansclubdekets.nl. Like onze facebook pagina, waar vele mooie herinneringen staan www.facebook.com/dc.de.kets
Twitter stg dansclub de kets@dansclubdekets
Instagram dc_de_kets

Vrijwilligers en bestuur Stg. Dansclub de Kets

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen