Nog 1 week! Komt er glasvezel in Kaatsheuvel?

Foto: Delta Fiber

KAATSHEUVEL – Het Glasvezel Informatiepunt is drukbezocht en ook het aantal aanmeldingen loopt op. Toch haalt DELTA Fiber Netwerk ook deze laatste week van de glasvezelcampagne in Kaatsheuvel nog alles uit de kast. De balans wordt na 8 juni opgemaakt en snel daarna bekend gemaakt. Hierbij het laatste nieuws.

Vanavond 1 juni: extra informatieavond in De Gildenbond in Kaatsheuvel

Inwoners die alvast méér willen weten over de aanleg van glasvezel, zijn welkom vanaf 19.00 uur. Zo weten ze alvast wat ze kunnen verwachten als de aanleg doorgaat. Na afloop kunnen inwoners die dat willen, zich inschrijven.

Glasvezel Informatiepunt extra geopend

Het Glasvezel Informatiepunt aan de Hoofdstraat 45 is vrijdagavond 3 juni extra open tot 21.00 uur, voor mensen die stap-voor-stap hulp willen bij het kiezen en afsluiten van een abonnement. Net als dinsdag 7 juni en de rest van de week. Meld je wél uiterlijk woensdag 8 juni aan voor een gratis glasvezelaansluiting én om te zorgen dat Kaatsheuvel de 20% haalt. Dan kan de aanleg doorgaan.

Clubactie komt goed op gang

Er doen intussen al 6 verenigingen mee aan de clubactie: Harmonie Kaatsheuvel, SPG Langstraat, RSV de Kegelaer, Voetbalvereniging Berkdijk, Handbalvereniging DESK en Buurtvereniging De Buurtjes. Als inwoners via hen een telecomabonnement afsluiten bij DELTA of Caiway, dan ontvangt de vereniging €50,- en de aanmelder zelf €25,-. Hoe meer inwoners zich vóór 8 juni op die manier aanmelden, hoe meer geld voor de club. Ook is de glasvezelaansluiting dan gratis.

Huurwoningen, bovenwoningen en appartementen

Ook alle huurwoningen (zowel woonhuizen, bovenwoningen en appartementen) komen in aanmerking voor glasvezel. Als in Kaatsheuvel 20% van de inwoners zich uiterlijk op 8 juni 2022 heeft aangemeld, leggen we het netwerk aan. Ook voor huurders die zich uiterlijk op die datum hebben aangemeld, is de glasvezelaansluiting dan geheel gratis.

Meer informatie? Gavoorglasvezel.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen