Geslaagde braderie voor glasvezel in Kaatsheuvel

Foto: DELTA Fiber

KAATSHEUVEL – Op zondag 22 mei stond DELTA Fiber Netwerk op de braderie van het Pleinfestival in Kaatsheuvel. Veel mensen bezochten de kraam met vragen over glasvezel of om zich ter plekke aan te melden.

Enkele reacties: “Is één glasvezeldraadje echt zo dun? En toch zó snel? Is dat kleine witte kastje nou de glasvezelaansluiting die in mijn huis komt? Dus jullie hangen mijn meterkast niet vol met apparatuur en kabels? Met zo’n raketboring op 60cm onder de grond hoeft mijn tuin niet helemaal open?”

Andere vragen gingen over de kosten, over de aannemer, of Omroep Brabant ook in het zenderpakket zit (ja!), of ESPN en ViaPlay mogelijk zijn (ja!) en hoe de aanleg gaat bij mensen die in een appartement wonen. Deze en andere veelgestelde vragen staan op de website gavoorglasvezel.nl.

Op 1 juni 2022 is er nog een extra informatieavond ingelast in De Gildenbond. Naast informatie over glasvezel en het aanbod, wordt dan vooruitgeblikt naar de mogelijke aanleg. Na 8 juni 2022 wordt de balans opgemaakt: als 20% van de inwoners zich dan heeft aangemeld, is het voor de glasvezelleverancier rendabel om het hypermoderne XGS-PON netwerk aan te leggen. In dat geval biedt DELTA Fiber Netwerk ook inwoners die zich nog niet hebben aangemeld voor een telecomabonnement, de mogelijkheid om wél alvast de aansluiting in huis te laten installeren. Deze kan men op een later moment alsnog activeren. Maar, dan moet op 8 juni dus wel de 20% zijn behaald.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen