Veiligheidswaarschuwing: opvouwbaar ligbed Action kan plotseling neerklappen

Foto: Action

Action waarschuwt voor een opvouwbaar ligbed met hoofdkussen. De rugleuning van de ligstoel kan plotseling neerklappen waardoor letsel kan ontstaan. Stop het gebruik van de ligstoel.

Het plotseling neerklappen van de rugleuning creëert een knelpunt tussen de zitting en het chassis/klapmechanisme. Action heeft 2 klachten ontvangen over dit artikel waarbij vingers van klanten helaas gekneld en verwond raakten en neemt daarom verdere voorzorgsmaatregelen om verder letsel te voorkomen.

Productinformatie

  • Productnaam: Opvouwbaar ligbed met hoofdkussen
  • Kleur: Zwart met zilverkleurige metalen staaf
  • Prijs EUR 24.95
  • Verkoopperiode: April 2019 – augustus 2020

Als u de opvouwbare ligstoel met kussen heeft gekocht, stop dan onmiddellijk met het gebruik van dit artikel en breng het terug naar een Action-winkel. Ook zonder aankoopbewijs krijgt u uw aankoopprijs terugbetaald.

Neem voor meer informatie contact op met de Action klantenservice van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via het telefoonnummer 0031 228 565656 of stuur een e-mail naar: [email protected].

Dit incident is alleen op dit artikel van toepassing. Action heeft inmiddels veiligheidsverbeteringen doorgevoerd bij vergelijkbare artikelen die na 2020 zijn verkocht.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen