48e Avondvierdaagse Loon op Zand

Foto: Loonopzand.nieuws.nl Rolf Balkenende

LOON OP ZAND – Van maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni 2022 organiseert Stichting avondvierdaagse “LODUKA” Loon op Zand onder auspiciën van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) in Loon op Zand voor de 48e keer haar avondvierdaagse wandeltochten. 

Dit jaar zal De Wetering wederom de start- en finishplaats zijn. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5 of 10 km, deze worden weer uitgezet in de mooie bosrijke omgeving van ons mooie kerkdorp Loon op zand, ieder jaar krijgen we weer te horen hoe mooi de omgeving hier is. Ook hebben we net als voorgaande jaren weer medewerking gekregen van diverse Loonse ondernemers en de scoutinggroep PSG. Dit maakt het voor ons mogelijk om alle betalende lopers iedere avond van een extra verassing te voorzien.

Na het succes van laatste keer gaat ook dit jaar weer iedereen de laatste avond 5 km lopen. Dit is om organisatorische redenen en om het lange wachten op De Hoogt te verkorten. Wij hopen dit jaar wederom veel wandelaars te mogen begroeten, zowel jong als oud kan hieraan deelnemen. Sportclubs, buurt- en/of andere Loonse verenigingen, doe mee en probeer dit jaar de grootste groep te vormen, dit met als inzet de “Jan Donders wisselbokaal”. Om voor een groepsprijs in aanmerking te komen moet een groep ten minste uit elf betalende personen bestaan, deze inclusief een groepsleider/ster.

Houdt Facebook in de gaten daarin staat hoe/waar en wanneer je kan inschrijven. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u altijd mailen naar: [email protected]

Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons zouden willen komen helpen tijdens de avondvierdaagse. Vele handen maken licht werk. En gezien het jaarlijks stijgende aantal deelnemers wordt het voor ons steeds moeilijker. Daarom doen we een beroep op je. Mocht je interesse hebben of meer informatie willen dan kan dat via bovenstaand mailadres.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen